Poľský výrobca strojov a zariadení
Zariadenia pre regeneráciu filtrov DPF / FAP/ KAT

O FIRME

OTOMATIC sa skladá z troch úzko spolupracujúcich oddelení:

Špecializujeme sa na výrobu strojov a zariadení používaných v automobilovom priemysle, najmä na regeneráciu a čistenie automobilových dielov. Našou hlavnou a patentovanou výrobou sú stroje na čistenie tuhých znečisťujúcich látok. Ďalej vyrábame a vyrábame zariadenia, ktoré sú doplnkovými prvkami pre umývačky automobilov.

Navrhujeme a vyrábame priemyselné stroje a vyrábame stroje podľa zverených projektov. Našim klientom ponúkame komplexné riešenia v oblasti zariadení pre potravinársky, chemický priemysel, spracovanie plastov a ďalšie. Veľmi často sa jedná o prototypové zariadenia od konceptu až po inštaláciu u zákazníka. Staviame zariadenia šité na mieru špecifickým a individuálnym potrebám našich klientov.

Poskytujeme služby tvarovania plechov v nasledujúcich oblastiach: rezanie laserom, ohýbanie, zváranie. Zúčastňujeme sa veľkých projektov ako subdodávateľská spoločnosť dodávajúca hotové komponenty strojov, zariadení a celých výrobných liniek.

Pozývame vás na spoluprácu.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram